Táboas
-
Xamón serrano9,5 €
-
Táboa mixta de ibéricos de bellota14 €(Lombo, morcón e salchichón)
Cremas, sopas e caldos
-
Cremas, sopas e caldos6,00 €
Racións
-
Veduras á grella con arroz10,00€(mazña, cogomelos, pemento, berenxena e cabaciño) con arroz
-
Wok de verduras con fideos de soia e sésamo10,00 €(verduras de tempada)
-
Berenxena rechea de vexetais con arroz9,00 €(berenxena, allos tenros, shiitake, tomate e bechamel de soja)
-
Berenxena rechea de boloñesa con arroz9,00 €
-
Zorza con patatas fritas8,20 €
-
Albóndegas caseiras con arroz8,50 €
-
Filloas recheas de pescada e gamba9,50 €
-
Filloas recheas de pisto con queixo de cabra9,50 €
-
Setas á crema8,50 €
-
Setas á grella7,50 €
-
Pementos de piquillo recheos de pescada e gamba8,30 €(4 und.)
-
Luras enceboladas8,50 €Luras, cebola, viño e patacas
-
Croquetas9,30 €(8 unidades), ( xamón, bacallau, cogomelos)
-
Polbo á grella14,50 €
-
Polbo estilo “feira”14,50 €
-
Navallas á grella13,50 €(en tempada)
Carnes
-
Solombo de porco ibérico ao viño de Oporto14,00 €(Con patacas fritidas)
-
Costeletiñas de año ao mel e romeiro ou ao natural14,50 €(Con patacas fritidas)
-
Entrecosto á grella14,50 €(Con patacas fritidas) (Salsa opcional)
-
Filetiños de terneira (croca) á grella13,50 €(Con patacas fritidas)
Ensaladas
-
Ensalada de polo con vinagreta de mango9,50 €
-
Tomallada6,00 €(Tomate, allo e ourego)
-
Ensalada de pementos do piquillo confeitados e queixo do Cebreiro9,50 €
-
Ensalada con queixo de cabra e froitos secos con salsa agridoce9,50 €
-
Ensalada con froitas e froitos secos9,50 €(Leituga, froitas e froitos secos)
-
Ensalada Simple8,50 €(Leituga, tomate, cenoria e cebola)
Revoltos
-
Revolto de espinacas, queixo e noces8,80 €
-
Revolto de grelos e bacallau8,80 €
-
Revolto de grelos con setas8,80 €
-
Revolto de grelos con gambas9,00 €
-
Revolto de salmón, gambas e champiñóns9,50 €
-
Revolto de cogomelos con xamón8,40 €
Peixes
-
Robaliza á grella13,00 €(Con patacas cocidas)
-
Bacallau á grella14,50 €(Con patacas cocidas)
-
Bacallau con natas12,00 €(Miolos de bacallau, pataca, cebola e nata)
-
Bacallau ao estilo “Brás”12,00 €(Miolos de bacallau, pataca, cebola e ovo)
Sobremesas
-
Panna Cotta de coco con marmelada de amorodos3,50 €
-
Filloa con chocolate e nata4,80 €
-
Panna cotta de lima e limón4,00 €
-
Mousse de chocolate4,00 €
-
Bolas de xeado de sorbete de limón4,00 €
-
Bolas de Framboesa con froitas do bosque4,00 €
-
Pera ao viño de Oporto4,50 €
-
Iogurt natural1,50 €
-
Froita de tempada2,50 €
-
Torta de queixo4,00 €
-
Requeixo das Neves con mel e noces4,50 €
-
Tiramisú4,50 €
-
Torta da avoa4,00 €
-
Torta de limón4,00 €
-
Torta de cenoria e coco4,00 €
-
Mousse de queixo con marmelo ou mel ou froitas do bosque4,00 €
-
Fondant de Chocolate4,50 €
-
Brownie con crema inglesa4,50 €
-
Copa “Petiscos”4,80 €(Mousse de chocolate con nata)
MENÚ DO DÍA – 12,50€
21/11/2024
PRIMEIROS
Crema de cabaciña. vegana
ou
Lacón á feira.
SEGUNDOS
Carrilleira de porco estofada con patacas fritas.
ou
Salmón á grella con patacas cocidas.
ou
Wok de garavanzos con verduras, cogomelos e tofu. vegana
INCLÚE
Unha ración de pan.
Unha auga 1/3 ou unha caña ou unha clara ou unha copa de viño.
Unha sobremesa ou un café
De martes a venres excepto festivos, de 13:30 a 15:45.
Especialidades
Entrecot á grella con patatas fritidas
Berenxena rechea de vexetais
Revolto grelos con cogomelos
Bacallau con natas
Costeletiñas de año ao mel e romeu ou ao natural
Horario
-
Luns
Pechado -
Martes
13:30-16:00 -
Mércores
13:30-16:00 -
Xoves
13:30-16:0020:30 00:30 -
Venres
13:30-16:0020:30 00:30 -
Sábado
13:30-16:0020:30 00:30 -
Domingo
13:30-16:00
Contacto
Petiscos Restaurante - Bar
Rúa Aller Ulloa, 7 (Porta do Camiño) Santiago de Compostela
Teléfono: 981 575 368
Móbil: 619303730
E-mail: reservas@petiscos.es